Honda Adventure Roads

Južná Afrika 2019

Motocykel Honda CRF1000L Africa Twin zaparkovaný na ceste s výhľadom na púšť Karoo.

V 2019 sme odvážne vyrazili do horských priesmykov, prechádzali úchvatnou krajinou púštnej oblasti Karoo, priesmykom Swartberg a skončili pri myse Dobrej nádeje. Prešli sme spolu 3 736 km úchvatnou krajinou v 12 etapách. Takýto pohľad na Južnú Afriku zažije len málokto.

Ďalšia kapitola výpravy Honda Adventure Roads sa v roku 2024 uskutoční v Maroku. Preskúmajte túto novú a vzrušujúcu kapitolu, ktorá sa odohráva tento rok, pomocou tlačidla nižšie.

Maroko 2024 Sledujte nás

Motocyklový jazdec prechádzajúci náročným terénom Južnej Afriky.

Aj tie najhoršie cesty na svete sa môžu stať najlepšími.

Južná Afrika dokonale preverila schopnosť nášho tímu jazdcov udržať kurz a tempo – pomáhal nám v tom elektronický itinerár s podrobnými pokynmi pre každú etapu cesty. Každá časť dlhej cesty k Mysu dobrej nádeje priniesla nové výzvy, ktoré vyžadovali dokonalé využitie všetkých jazdeckých schopností.

Motocyklový jazdec prechádzajúci náročným terénom Južnej Afriky.

Kamarátstvo

Jazda po boku ostatných motocyklových nadšencov na strojoch Africa Twin bola navyše príležitosťou podeliť sa o skúsenosti a nadviazať nové priateľstvá. Vďaka vzájomnej výmene skúseností ovládnete nové jazdecké zručnosti a zistíte, že to podstatné nemusí byť len cieľ, ale celá cesta.

Motocyklový jazdec prechádzajúci náročným terénom Južnej Afriky.

Nezabudnuteľné okamihy

Cestovanie cudzou krajinou a poznávanie rôznych kultúr vždy poteší dušu a pomôže lepšie pochopiť, ako žijú ostatní ľudia vo svete, ktorý sa často zdá byť taký odlišný od toho nášho. Zastávky na ceste vždy podnietili zaujímavé rozhovory, ktoré neboli len o motocykloch.