KEĎ DOBRODRUŽSTVO VOLÁ

Potrebujete kondíciu, schopnosti a motocykel, na ktorom je radosť jazdiť.

Jazdiť s nami znamená stať sa súčasťou jedného z najväčších motocyklových dobrodružstiev v dejinách s motocyklom vašich snov – Africa Twin. Ide o najpokročilejší stroj na dlhé jazdenie po cestách a v teréne, aký sme kedy vyrobili. 

Aj v týchto neistých časoch zaznamenala naša akcia Honda Adventure Roads 2022 neuveriteľnú odozvu s viac než 1 200 uchádzačmi. A ak ste jedným z niekoľkých vyvolených, môžete sa tešiť na náročné dobrodružstvo, inšpiratívnu cestu terénom, ktorá vás preverí nielen ako jazdca, ale aj ako človeka. Je smutné, že sme akciu tento rok museli kvôli pandémii ochorenia COVID odložiť. Naši účastníci sa však nenechajú odradiť a sú s nami v kontakte prostredníctvom aplikácie Honda Adventure Roads. Už teraz sa diskutuje o trase na budúci rok.

Hoci prvky ako tempomat, dotyková obrazovka a vyhrievané rukoväte robia z tohto motocykla skvelý cestovný stroj, vďaka jeho robustnosti a schopnostiam v teréne si poradíte aj s drsným a rôznorodým terénom Islandu. 

Island si vyžaduje drsný motocykel a drsného jazdca. Prezradíme vám prečo.

11 dní pôjdete po cestách a chodníkoch s povrchom od hladkého asfaltu až po sypký štrk. Budete stúpať po strmých horských priesmykoch aj prekračovať kamenisté potoky. Nie je žiadnym tajomstvom, že nejde o pokojný nedeľný výlet. Po dni jazdy na Islande budete mať pocit, že si večeru a spánok naozaj zaslúžite – to vám zaručujeme.

Pri cestovaní po boku rovnako zmýšľajúcich dobrodruhov ide o prežívanie spoločných zážitkov z ciest a budovanie nových priateľstiev. Okrem získania nových jazdeckých zručností, objavíte nové krajiny, nové cesty a nové kultúry. To je skutočný prínos takejto cesty, nie len počítanie kilometrov… Dosiahnutie cieľov spoločne s tímom vždy znamená oveľa viac. 

Krása a náročnosť etáp, ktoré sme naplánovali v rozmanitých a ohromujúcich scenériách Islandu, vám vyrazí dych. Čoskoro zistíte, prečo je Africa Twin so všetkými svojimi pokročilými technológiami tým pravým strojom na túto úlohu. 

Pozrite sa na pár krásnych pohľadov, ktoré vám ponúkne Island, krajina ľadu a ohňa, a zostaňte s nami v kontakte, aby ste neprišli o žiadne novinky. 

 

 

Iceland HAR
Muž s prilbou
Bolel ma chrbát, ruky aj nohy a musel som so seba vydať maximum. Vďaka pomoci povzbudzovaniu celej skupiny som aj po niekoľkých problémoch na ceste dostal až do cieľa… V tú noc som spal ako v oleji.“ ÚČASTNÍK AKCIE HONDA ADVENTURE ROADS, Juhoafrická republika 2019

NAŠI AMBASÁDORI

Jazdite po boku profesionálov a spoznajte, koľko zábavy môžete zažiť pri jazde na motocykli Africa Twin. Súčasťou nášho tímu budú jazdci tímu Honda Racing Corporation, ktorí sa podelia o svoje zručnosti a pomôžu vám zažiť skutočnú radosť z jazdy na ceste a aj mimo nej. Okrem toho bude na rôznych kontrolných stanovištiach k dispozícii celý tím technikov Honda, rovnako ako na správnej rely, ktorí poskytnú podporu všetkým, s náhradnými dielmi a dokonca aj s náhradným motocyklom, ak by ho náhodou niekto predsa len potreboval.

Jazdec tímu HRC na motocykli Africa Twin vysvetľuje, ako na to
Jazdec v africkom piesku

CRF1100L Africa Twin

Tento odolný motocykel inšpirovaný rely ponúka veľa vecí, ktoré spoznáte z čisto terénnych strojov. Štíhly, ľahký rám, veľká dávka krútiaceho momentu a jazdná poloha navrhnutá na pohodlné sedenie aj státie, umožňujúca dokonalé ovládanie v teréne.

SPOZNAJTE MODEL AFRICA TWIN

Jazdec v africkom piesku

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Ešte oveľa viac sa toho dá povedať o kvalite prevedenia, dizajne a technológiách, vďaka ktorým tento motocykel ponúka jedny z najlepších jázd v teréne na náročných víkendových výletoch a aj pri jazde naprieč kontinentmi.

SPOZNAJTE MODEL AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Muž na motocykli Honda na Islande