Honda Fest 2023 - registrácia

Pozvánka na 14. ročník obľúbenej akcie. Termín: 23.-27.august 2023.

Streda, 2023, apríla 19

Pozývame majiteľov motocyklov HONDA už na 14.ročník Honda Festu.

Koncept akce: Honda Fest je určený pre všetkých priaznivcov cestovania a to na akomkoľvek motocykli značky Honda. Pripravené sú tri celodenné výjazdy po vybraných motorkársky zaujímavých trasách v okolí Nízkych a Vysokých Tatier.

"Základným táborom" bude hotel Wellness Hotel Družba**** v Jasnej, Nízke Tatry s krásnym ubytovaním, super gastronómiou a dokonalým wellness. Nebude chýbať putavý večerný program a take testovanie motocyklov Honda, pri ktorom si môže každý z účastníkov vyskúšať nielen žhavé novinky tohtoročnej sezóny.

Termín akcie: 23. - 27. august 2023

Príjazd je v stredu 23. augusta popoludní/večer a odchod v nedeľu 27. augusta v dopoludňajších hodinách

Mieto konania akcie: Wellness Hotel Družba****, Jasná. 

Platbu je potrebné uhradiť príkazom na úhradu do 3 dní po registrácii. Zakazník dostane ihneď po registrácii automaticky generovaný potvrdzujúci email s číslom bankového účtu a inštrukciami k platbe.

Účastnícky poplatok: 340,-€ s DPH/osoba/pobyt.

Uvedený účastnícky poplatok zahŕňa:

-       4x ubytovanie v hoteli Wellness Hotel Družba****, Jasná (v dvojposteľovej izbe obsadenej dvoma osobami),

-       4x polopenziu (bohaté raňajky a večere formou bufetu),

-       neobmedzený vstup do hotelového wellness centra (25m bazén, 6 saun, vonkajšia vyhrievaná výrivka) v priebehu otváracích hodín

-       wi-fi pripojenie a hotelové parkovisko,

-       testovacie jazdy na motocykloch Honda (GL1800 Gold Wing, XL750 Transalp, CB750 Hornet, NT1100, Rebel 1100, Africa Twin, X-ADV, CL500...),

-       pre účastníkov bude pripravený program – cestovateľské prezentácie, kaskadérske vystúpenie Míry Lisého, súťaž o ceny.

-       možnosť zúčastniť sa enduro motoškoly,

-       každý účastník dostane tričko s logom Honda Festu, nálepku na motorku, lístok do tomboly a podrobný elektornický itinerár.

-       elektronický itinerár všetkých plánovaných etáp pre navigáciu a organizačné pokyny k príjazdu obdržia účastníci emailom min. týždeň pred konaním samotnej akcie.

V prípade záujmu je možné za príplatok 88,-Eur s DPH/osoba/pobyt rezervovať miesto v mezonetovom 72m2 apartmáne LUX (dve izby s manželskou posteľou spojené spoločnou obývačkou s krbom).

Cena za ubytovanie nezahŕňa miestny poplatok 1,50 € na osobu a deň, ktorý sa platí na recepcii pri odjazde z hotela.

Neváhajte - počet miest je limitovaný kapacitou ubytovania!

Ako sa na akciu prihlásiť: registrácie spúšťame v ŠTVRTOK 20. apríla o 15:00 prostredníctvom ONLINE registračného formulára na stránke: https://www.honda-experience.cz/sk/honda-fest

Upozornenie: Akcia je určená len pre majiteľov motocyklov HONDA a ich spolujezdca! Účastníci budú mať špeciálne identifikačné náramky na ruku.

Pre registrovaných platia stornopodmienky hotela Wellness Hotel Družba****, Jasná. 

Tešíme sa na stretnutie s vami!

Váš HONDA team

Honda Fest 2022

2:47min

Honda Fest 2021 (dlhšia verzia)

2:47min

Honda Fest 2020 (dlhšia verzia)

3:22min

Honda Fest 2019 (kratšia verzia)

1:00min