Každodenné zážitky s modelom HR-V

Od výletov do mesta až po objavovanie nových lokalít a víkendy plné aktivít – každodenný život je plný krásnych zážitkov na autách, ktoré nás a našich blízkych napĺňajú množstvom dojmov.

Tešíme sa zo zablatených podbehov kolies, piesku v kufri a dažďom pokropených čelných skiel. Toto nepovažujeme za neporiadok. Sú to dôkazy toho, že žijeme naplno a svoje auto aj naplno využívame.

Úplne nová Honda HR-V e:HEV je vaším dokonalým spoločníkom pre každodenné zážitky.

HR-V je full hybrid, ktorý sa nabíja sám generovaním elektrickej energie počas jazdy, čím vám ušetrí starosti s hľadaním nabíjacej stanice. Zároveň to však znamená, že na jednu nádrž prejdete oveľa väčšiu vzdialenosť. V živote však nejde len o to dostať sa z bodu A do bodu B. Dôležitá je samotná cesta.

A tu zohrávajú dôležitú úlohu detaily.

Model HR-V e:HEV je navrhnutý s dôrazom na výnimočné zážitky – od dažďových senzorov, ktoré za vás zapnú stierače, cez inteligentné flexibilné sedadlá Magic Seats vzadu až po multimediálny systém, ktorý vám na cestách zaistí spojenie so svetom.  

A kto iný by ho mal otestovať než Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mockenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? Každý z nich si vzal vozidlo HR-V e:HEV, previezol sa vo svojom okolí a podelil sa s nami o svoje nezabudnuteľné každodenné zážitky.