Vyhlásenie – Na obrázkoch je zobrazený súčasný aj minuloročný model.

Honda GL1800 Gold Wing, dokonalosť jazdy

DOKONALOSŤ JAZDY

Nech vás to láka kamkoľvek, model GL1800 Gold Wing je motocykel na cesty, krásne spracovaný a navrhnutý tak, aby vám spríjemnil cestovanie. Veľkolepý šesťvalcový motor s objemom 1833 cm3 môžete kombinovať so sedemstupňovou dvojspojkovou prevodovkou (DCT) – všetko je umiestnené v sofistikovanom, svižne reagujúcom podvozku. Model Gold Wing je skonštruovaný s dôrazom na dokonalý zážitok z jazdy. 

Dynamický trojštvrťový pohľad spredu na model Honda GL1800 Gold Wing

Chcete od motocyklového dobrodružstva ešte viac? Nájdete ho tu.

V prípade modelu Gold Wing ide predovšetkým o jazdu. Jeho motor – dômyselne prepracovaný šesťvalec – reaguje okamžite na každý povel. Elektronické ovládanie plynu (TBW) pomáha ovládať motor v štyroch jazdných režimoch – TOUR, SPORT, ECON a RAIN – s citlivejšou škrtiacou klapkou a nastavením optimalizovaným na ovládateľnosť v nízkych rýchlostiach. Môžete si vychutnať silný výkon v celom rozsahu otáčok bez ohľadu na to, kam vás vaše ďalšie dobrodružstvo zavedie. 

Dynamický trojštvrťový pohľad spredu na model Honda GL1800 Gold Wing

Svižné ovládanie vám dáva kontrolu na každej ceste.

Tento motocykel je stvorený na prechádzanie zákrutami s radosťou. Dvojitý hliníkový rám odlievaný pod tlakom využíva zavesenie predného kolesa s dvoma priečnymi ramenami, ktoré obmedzuje klzné trenie pri odozve na nerovnosti vozovky a na riadenie. Odozva riadenia je navyše oddelená od odpruženia a výsledkom je ľahké a jednoduché ovládanie pri jazde od rýchlosti chôdze po tú maximálnu.

Dynamický trojštvrťový pohľad spredu na model Honda GL1800 Gold Wing

Výber je na vás.

Vychutnajte si luxusnú jazdu na dlhé vzdialenosti na modeli Gold Wing vďaka 7-stupňovej prevodovke DCT, ktorá je súčasťou štandardnej výbavy. Ak chcete plne využiť potenciál motora a jeho vysoký výkon, vyberte si manuálny režim prevodovky. Na dlhších cestách však automatické režimy, ako je "Drive" alebo "Sport", predvídajú každý váš pohyb a pripravia prevodový stupeň, ktorý bude najvhodnejší. 

Dynamický trojštvrťový pohľad spredu na model Honda GL1800 Gold Wing

Technológia na podporu na cestách.

Veľkorysý 7" farebný displej TFT poskytuje funkcie informačného a zábavného systému, ovládanie jazdných režimov, nastavenie odpruženia a navigáciu. A ak chcete zostať v kontakte so svetom, vďaka pripojeniu Apple CarPlay™ a Android Auto™ môžete na displej TFT preniesť rôzne funkcie svojho telefónu. 

Statický záber na model GL1800 Gold Wing s jazdcom a spolujazdcom


Pozrite si podrobnejšie technické údaje a ceny

TECHNICKÉ ÚDAJE A CENA
  • Matte Armoured Green Metallic Štandardný režim
*
Honda GL1800 Gold-Wing, kompletná súprava doplnkov

KOMPLETNÁ SÚPRAVA DOPLNKOV

Táto kompletná súprava doplnkov posúva zážitok z modelu Gold Wing na vyššiu úroveň. Alebo si môžete toto originálne príslušenstvo kúpiť samostatne. 

Táto súprava obsahuje: vysoký štít, hmlové svetlá, 12 V zásuvku, opierku spolujazdca, zadný nosič, 2 vnútorné tašky, bočné kufre, rohože a hlavný stojan.

VÝBER JE NA VÁS

Horný kufor a bočné kufre, alebo len bočné kufre? Sami sa rozhodnite. Nasuňte ich sem.

Honda GL1800 Gold Wing Tour
Honda GL1800 Gold Wing

Gold Wing

Gold Wing Tour

Zobrazenie modelu HONDA GL800 Gold Wing v aplikácii

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Vytvorte si svoj vlastný obľúbený motocykel Honda prostredníctvom aplikácie Honda Motorcycles Europe. Je to jednoduché. Vyberte si motocykel, po ktorom túžite, a vyberte farbu. Potom sa môžete pomocou funkcie AR pozrieť, ako sa bude vynímať vo vašej garáži. K dispozícii je katalóg integrovaného príslušenstva, aby ste mohli pridávať požadované súčasti. Teraz je súčasťou aplikácie Honda Motorcycles Europe aj YouTube kanál, na ktorom máte k dispozícii galériu videí.